KAQUN GOLD Gél !

22800 Ft ( Bruttó ár )

Elfogyott

KAQUN Gold Gél 50ml

A Gold Gél speciális Kaqun víz és 24 karátos arany felhasználásával készül, használata következtében a bőr ragyogó kisugárzású, bársonyos, puha tapintású, hamvas hatású lehet.

Elfogyott

Leírás

Oxigénterápiás kozmetikai kezelés

KAQUN Gold Gél 50ml

A gél speciális Kaqun víz és 24 karátos arany felhasználásával készül, magában hordozva annak előnyös tulajdonságait. Sokkal jobban feszesíti a bőrt, mint a KAQUN Natúr Gél. Elérhető már a teljes oxigénterápiás kozmetikai kezelés is a KAQUN GOLD géllel!

Használata következtében a bőr bársonyos, puha tapintású, hamvas hatásúvá válik,

A sok éves tapasztalatok, megfigyelések alapján csökkenti a barna foltok előfordulásának esélyét.

A Kaqun Gold gél további 12 hatóanyagának egyedi kombinációja, mint például a panthenol, lizín, arginín vagy az allantoín segítik fenntartani a bőr selymességét és mély hidratáltságát.

Használat: Rendszeresen használja az arc, a nyak és a dekoltázs megtisztított bőrfelületére. Lágyan masszírozza be a bőrébe! Rendszeres használata ajánlott!

Figyelmeztetés: Szembe ne kerüljön!

A termék gyermekek elől gondosan elzárva, hűvös, száraz helyen tárolandó.

Összetevők (INCI szerint): Aqua, Glycerin, Caprylhydroxamic Acid, Propanediol, 1,2-Hexanediol, Arginine, Carbomer, Panthenol, Phenethyl Alcohol, Niacinamide, Inositol, Sodium PCA, Histidine, Lysine, Hydrochloride, Fructose, Dextrose, Glycine, Allantoin, Sodium Phytate.

Go to Top